products

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής ανίχνευσης SAR-CoV-2 αντιγόνων (άργυρος) στην περιοχή με το σημάδι CE

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Care Test
Πιστοποίηση: CE,FDA
Αριθμό μοντέλου: CT-W-02
Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
Τιμή: USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pcs/pouch, 20pcs/box
Χρόνος παράδοσης: Ανάλογα με τη διαταγή QTY
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100,000PCS/Month
Λεπτομερής ενημέρωση
Ευαισθησία: 50TCID/ml Δείγμα: Ανθρώπινος naso-φάρυγγας
Μέθοδος: Κολλοειδές glod Ταξινόμηση: ΚατηγορίαⅢ
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες Προδιαγραφή: Qualitive
Σχήμα: κασέτα ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 1pcs/pouch, 20pcs/box

Περιγραφή προϊόντων

Covid-19 συσκευή δοκιμής αντιγόνων (άργυρος) γρήγορη (κασέτα με τον απομονωτή)

 

Για την επαγγελματική τεχνητή διαγνωστική χρήση μόνο.

Προοριζόμενη χρήση: Covid-19 η γρήγορη συσκευή δοκιμής άργυρου είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των συγκεκριμένων αντιγόνων στο παρόν SAR-CoV-2 στον ανθρώπινο naso-φάρυγγα. Αυτή η δοκιμή είναι για τον επαγγελματία που χρησιμοποιείται μόνο, ως ενίσχυση στην έγκαιρη διάγνωση του ασθενή μόλυνσης SAR-CoV-2. Το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής δεν πρέπει να είναι η μόνη βάση για τη διάγνωση η επικυρωτική δοκιμή απαιτείται.

 

Περίληψη

 

Το Coronavirus είναι ένας single-stranded ιός RNA θετικός-αίσθησης με έναν φάκελο περίπου 80 έως 120 NM στη διάμετρο. Το γενετικό υλικό του είναι το μεγαλύτερο όλων των ιών RNA και είναι ένα σημαντικό παθογόνο πολλών κατοικίδιων ζώων, κατοικίδιων ζώων, και ανθρώπινων ασθενειών. Μπορεί να προκαλέσει ποικίλους οξύ και χρόνια αρρώστια. Τα κοινά σημάδια ενός προσώπου που μολύνεται με ένα coronavirus περιλαμβάνουν τα αναπνευστικούς συμπτώματα, τον πυρετό, το βήχα, τη συντομία της αναπνοής, και τη δύσπνοια. Σε πιό βαριές περιπτώσεις, η μόλυνση μπορεί να προκαλέσει την πνευμονία, τη άτυπη πνευμονία, την αποτυχία νεφρών, και ακόμη και το θάνατο. Το νέο coronavirus του 2019, ή «SAR-CoV-2 (covid-19)» που ονομάζονται από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας μπορεί να προκαλέσει την επιδημία πνευμονίας. Τα αποτελέσματα ανίχνευσης αυτής της εξάρτησης είναι για την κλινική αναφορά μόνο. Το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής δεν πρέπει να είναι η μόνη βάση για τη διάγνωση η επικυρωτική δοκιμή απαιτείται.

 

Αρχή

 

Οι COVID-19 Ag γρήγορες χρήσεις συσκευών δοκιμής διπλασιάζουν immunoassay σάντουιτς αντισωμάτων. Η μεμβράνη NC προ-που ακινητοποιούνται με τα μονοκλονικά αντισώματα ενάντια στα polyclonal αντισώματα αντιγόνων SAR-CoV-2 και αντι-ποντικιών, και ο κολλοειδής-χρυσός που κλίνεται με τα μονοκλονικά αντισώματα συγκεκριμένα για το αντιγόνο SAR-CoV-2. Εάν το αντιγόνο SAR-CoV-2 παρόν στο δείγμα, ένας σύνθετος που διαμορφώνεται μεταξύ των αντι-SAR-CoV-2 συζευγμένων και το αντιγόνο θα πιαστούν από συγκεκριμένο αντι SAR-CoV-2 το μονοκλονικό που ντύνεται στην περιοχή Τ. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε 10 έως 20 λεπτά υπό μορφή κόκκινης γραμμής που αναπτύσσεται στη λουρίδα. Εάν το δείγμα περιέχει το αντιγόνο SAR-CoV-2 ή όχι, η λύση συνεχίζει να μεταναστεύει για να αντιμετωπίσει ένα άλλο αντιδραστήριο (ένα αντίσωμα IgG αντι-ποντικιών) που δεσμεύει τις υπόλοιπες κλίσεις, με αυτόν τον τρόπο παράγοντας μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή Γ.

 

Περιεχόμενο εξαρτήσεων 1). Συσκευή δοκιμής (που συσκευάζεται χωριστά σε μια σακούλα φύλλων αλουμινίου. 2). Φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. 3). Αποστειρωμένη πατσαβούρα. 4). Οδηγία για τη χρήση.

 

Υλικά παρεχόμενα: 1. Συσκευή 2 δοκιμής. Αποστειρωμένη πατσαβούρα 3. Φιαλίδιο 4 εξαγωγής. Ακροφύσιο με το φίλτρο 5. Απομονωτής 6 εξαγωγής δειγμάτων. Τα υλικά ένθετων συσκευασιών απαίτησαν αλλά παρεχόμενο 1. Χρονόμετρο 2. Σιφώνιο μεταφοράς

 

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής ανίχνευσης SAR-CoV-2 αντιγόνων (άργυρος) στην περιοχή με το σημάδι CE 0

 

Προετοιμασία δειγμάτων: 1) Ρινικός απορροφήστε τα ρευστά προσθέτει ότι 10 πτώσεις (περίπου 0,3 μιλ.) του ρινικού απορροφούν τα ρευστά στο φιαλίδιο εξαγωγής που περιέχει 0,3 μιλ. του απομονωτή και του μίγματος εξαγωγής καλά που χρησιμοποιούνται ως δείγμα δοκιμής. 2) Οι ρινικές πατσαβούρες παρεμβάλλουν την πατσαβούρα στο φιαλίδιο εξαγωγής που περιέχει 10 πτώσεις (περίπου 0,3 μιλ.) του απομονωτή εξαγωγής. Περιστραφείτε την πατσαβούρα μέσα στο φιαλίδιο χρησιμοποιώντας μια κυκλική κίνηση για να κυλήσει την πλευρά του σωλήνα εξαγωγής έτσι ώστε το υγρό εκφράζεται και απορροφείται εκ νέου από την πατσαβούρα. Αφαιρέστε την πατσαβούρα. Η αποσπασματική λύση θα χρησιμοποιηθεί ως δείγμα δοκιμής.

 

Διαδικασία δοκιμής

Επιτρέψτε στη δοκιμή, δείγμα, απομονωτής εξαγωγής για να εξισορροπήσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή. 1. Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου. 2. Βάλτε τη συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. 3. Τινάξτε το δείγμα πατσαβουρών στο φιαλίδιο εξαγωγής που αναμιγνύει καλά. 4. Για να τρέξετε τη δοκιμή, στρίψτε ανοικτός την κατώτατη κεφαλή κοχλίου του φιαλιδίου εξαγωγής για να εκθέσει dropper την άκρη. Μεταφέρετε 3 πτώσεις (~90μl) του δείγματος στο δείγμα καλά της συσκευής δοκιμής και σιγουρευτείτε ένα χρωματισμένο υγρό που εμφανίζεται στο παράθυρο ανίχνευσης σε 30 δευτερόλεπτα. Αντικαταστήστε την κάλυψη ΚΑΠ στο φιαλίδιο εξαγωγής. 5. Αρχίστε το χρονόμετρο. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10~20 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από το λεπτό 20.

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής ανίχνευσης SAR-CoV-2 αντιγόνων (άργυρος) στην περιοχή με το σημάδι CE 1

 

Ανάγνωση του αποτελέσματος

 

Covid-19 γρήγορη κασέτα δοκιμής ανίχνευσης SAR-CoV-2 αντιγόνων (άργυρος) στην περιοχή με το σημάδι CE 2

 

Διαγώνια αντίδραση

 

Καμία διαγώνια αντίδραση δεν έχει επιβεβαιωθεί της COVID-19 Ag γρήγορης συσκευής δοκιμής με τα ακόλουθα παθογόνα:① Baumannii ακινετοψακτηρίων βακτηριδίων, κοκκύτης Bordetella, catarrhalis Branhamella, Candida albicans, Candida glabrata, hominis Cardiobacterium, Eikenella corrodens, εντερόκοκκος faecalis, gallinarum εντεροκόκκων. Σπείρα εσχεριχιών, στρεπτόκοκκος ομάδας Γ, στρεπτόκοκκος Γ ομάδας, aphrophilus Haemophilus, Hemophilus - influenzae, paraphrophilus Haemophilus, Klebsiella pneumoniae, Peptococcus βλεννορροιών διπλόκοκκου του Neisser asaccharolyticus, anaerobius Peptostreptococcus, Proteus mirabilis, proteus - vulgaris, pseudomonas-$l*aeruginosa, Serratia marcescens, epidermidis σταφυλοκόκκων, στρεπτόκοκκος αγαλακτίες (ομάδα Β), στρεπτόκοκκος mutans, στρεπτόκοκκος pneumoniae, στρεπτόκοκκος - pyogenes (ομάδα Α), γρίπη Α, γρίπη Β, τύπος ιών parvula ② Veillonella ιών των αδένων - 1 ~8, 11, 19, 37, ιός Coxsackie Τύπος A16, B1~5, Cytomegalovirus, Echovirus τύπος 3, 6, 9, 11, 14, 18, 30, Enterovirus τύπος 71, hsv-1, ιός παρωτίτιδας, Tyep Ι απλός Parainfluenza ιών έρπη τύπος ιών - 1 ~3, Poliovirus τύπος - 1 ~3, αναπνευστικός syncytial ιός, Rhinovirus τύπος 1A, 13, 14, τύπος Ι απλός ιός έρπη. ③ Mycoplasma κ.λπ. Καμία διαγώνια αντίδραση με τα pneumoniae Chlamydia, psittaci Chlamydia, trachomatis Chlamydia, Mycoplasma pneumoniae.

Στοιχεία επικοινωνίας
Info

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617338314955