products

SAR-Cov-2 COVID 19 γρήγορη εξάρτηση ανίχνευσης IgM IgG δοκιμής εργαστηρίων αντισωμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Care Test
Πιστοποίηση: CE,FDA registration
Αριθμό μοντέλου: Covid19-γ
Ποσότητα παραγγελίας min: 2000pcs
Τιμή: USD$3-5/pcs,Price Gradiant
Συσκευασία λεπτομέρειες: 20/25pcs/box, 50/40/boxes/carton
Χρόνος παράδοσης: Ανάλογα με τη διαταγή QTY
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100,000pcs/day
Λεπτομερής ενημέρωση
Μεθοδολογία: πλευρικό immunoassay ροής Δείγμα: ορός, πλάσμα ή ολόκληρο αίμα
Ορισμός: ποιοτική δοκιμή Στοιχείο δοκιμής: Αντισώματα IgM και IgG
Ευαισθησία: 95% Ιδιομορφία: 100%
Σχήμα: κασέτα Χρόνος να οδηγήσει: μέσα σε 15 λ.
Υψηλό φως:

Εξάρτηση ανίχνευσης IgG

,

Εξάρτηση ανίχνευσης IgM


Περιγραφή προϊόντων

SAR-cov-2 μολυσμένο COVID 19 γρήγορη δοκιμή IgM εργαστηρίων αντισωμάτων και εξάρτηση ανίχνευσης IgG

 

Προοριζόμενη χρήση

Η ανίχνευση covid-19 IgM και IgG στον ορό, το πλάσμα ή ολόκληρο το αίμα συμπεριλαμβανομένου του δάχτυλου τοποθετεί αιχμή στο αίμα για το τεχνητό διαγνωστικό σκοπό.

Εισαγωγή

Covid-19 αρχικά προέκυψε το Δεκέμβριο του 2019 σε Wuhan, Κίνα. Η αιτία της ασθένειας επιβεβαιώθηκε όπως ένα νέο είδος coronavirus, αυτός ο ιός διαβιβάζεται μέσω του αέρα από τους ανθρώπους στους ανθρώπους. Σε δύο μήνες, η μόλυνση έχει εξαπλωθεί γρήγορα στην Κίνα και σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Covid-19 αιτίες ιών πέρα από τη θνησιμότητα 2%, υπάρχει περίοδος επώασης 7 έως 14 ημερών. Η τρέχουσα διαγνωστική μέθοδος είναι majorly από PCR τη δοκιμή, αλλά η γενική ευαισθησία της είναι 50 σε 60% και περιορίζεται από το χρήστη με ειδική και ειδικά τα όργανα. Υπάρχει μια επείγουσα ανάγκη να αναπτυχθεί μια απλή και γρήγορη δοκιμή για να καλύψει το μεγάλο πληθυσμό και τους unsymptomatic μολυσμένους ανθρώπους. Η μολυσματική ασθένεια παράγει συνήθως το συγκεκριμένο αντίσωμα IgM σε 2 έως 4 ημέρες μετά από τη μόλυνση, ενώ το συγκεκριμένο αντίσωμα IgG εμφανίζεται μετά από 5 έως 7 ημέρες. Έναντι άλλης δοκιμής, αυτή η δοκιμή είναι καταλληλότερη με το χαμηλότερο κόστος, μπορεί να εκτελεσθεί στον τομέα, το κινητά νοσοκομείο και το εργαστήριο.

Μέτρο ασφαλείας:

Covid-19 η δοκιμή αντισωμάτων πρέπει να χειριστεί σε ένα biosafety επίπεδο 3 τη δυνατότητα, ή με την καλή προσωπική προστασία, η κατάθεση δειγμάτων πρέπει να ακολουθήσει το cWho ή το τοπικό guidline αρμόδιων για την υγεία αρχών.
 

Αρχή δοκιμής

Το ανασυνδυαζόμενο nuceloprotein αντιγόνο covid-19 χρησιμοποιείται στη δοκιμή, ορός, το πλάσμα ή ολόκληρο το αίμα από τον covid-19 μολυσμένο ασθενή φορτώνεται στη συσκευή, τα συγκεκριμένα covid-19 αντισώματα στο δείγμα θα δεσμεύσουν χρυσός-κλιμένος covid-19 αντιγόνα νουκλεοπρωτεϊνών διαμορφώνοντας το αντίσωμα – χρυσός-αντιγόνο κολλοειδών σύνθετο. Ενώ το συγκρότημα μεταναστεύει κατά μήκος nitrocellulose της μεμβράνης, το συγκρότημα συλλαμβάνεται στις γραμμές δοκιμής που ντύνονται με αντι-ανθρώπινο IgM ή IgG προκαλώντας ένα ροζ βαθιά - ρόδινη ζώνη στη γραμμή δοκιμής IgG ή IgM. Η ένταση σημάτων είναι μεταβλητή ανάλογα με το ποσό συγκεκριμένου αντισώματος παρόν στο δείγμα. Μια κόκκινη γραμμή ελέγχου πρέπει πάντα να αναπτυχθεί πέρα από τη γραμμή ελέγχου που δείχνει την κατάλληλη απόδοση.

 

Τμήματα εξαρτήσεων

Κάθε εξάρτηση δοκιμής περιέχει: 1. Μια σακούλα 2. Η σακούλα περιέχει μια συσκευή 3 δοκιμής κασετών. Κάθε 25 δοκιμές με ένα dropper 3 μιλ. μπουκάλι με τη δοκιμή αποθηκεύουν τα συστατικά που παρέχονται από το χρήστη

1. Χρονόμετρο 2. Συσκευή συλλογής αίματος


Σταθερότητα και όροι αποθήκευσης

Covid-19 IgG/η εξάρτηση δοκιμής IgM είναι σταθερά στη θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 10-28 " Γ για δύο και του μισού έτους στις κλειστές σακούλες.

ΜΗΝ ΠΑΓΩΣΤΕ την εξάρτηση ή μην εκθέστε στα άκρα θερμοκρασίας.

Γενικές προφυλάξεις

 

 η δοκιμή είναι για τη τεχνητή διάγνωση μόνο.

 

 ο κατάλληλος έλεγχος μόλυνσης, η προσωπική προστασία και οι διαχειριζόμενες διαδικασίες πρέπει να ακολουθηθούν – μην καπνίστε, μην φάτε ή πιείτε στην περιοχή όπου η δοκιμή πρόκειται να εκτελεσθεί. Χρησιμοποιήστε την την προστατευτική ενδυμασία, τα γάντια και τα προστατευτικά δίοπτρα κατά χειρισμό των δειγμάτων και κατά την εκτέλεση της δοκιμής.

 

 μην εισάγετε στο σιφώνιο οποιαδήποτε δείγματα ή αντιδραστήρια προφορικά.

 

 όλα τα υλικά πρέπει να θεωρηθούν ως ενδεχομένως μολυσματικός. Για να απολυμάνει, είτε υλικά χυτρών πιέσεως σε 121.5oC για 1 ώρα είτε να μεταχειριστεί με το νάτριο hyprochlorite (1 τοις εκατό λύσης).

 

 μην χρησιμοποιήστε τη δοκιμή πέρα από την ημερομηνία λήξης που υποδεικνύεται.


Συλλογή δειγμάτων

Ο ορός, το πλάσμα ή ολόκληρο το αίμα χρησιμοποιούνται για αυτήν την συσκευή. Οι εργασίες δοκιμής καλύτερες στα φρέσκα δείγματα. Εάν η δοκιμή δεν μπορεί να γίνει αμέσως, πρέπει να αποθηκευτούν σε 2-8oC μετά από τη συλλογή μέχρι και 3 ημέρες. Εάν η δοκιμή δεν μπορεί να γίνει μέσα σε 3 ημέρες, ο ορός μπορεί να αποθηκευτεί παγωμένος – 20oC ή πιό κρύος.

 

Διαδικασία δοκιμής

 

1. Αφαιρέστε τις κάρτες δοκιμής από το pouche πριν από τη δοκιμή σας, βάλτε πέρα από μια καθαρή επίπεδη επιφάνεια.

 

2. Σε περίπτωση, τα δοκιμασμένα δείγματα είναι στην παγωμένη θέση, το δείγμα πρέπει να είναι κάθεται στη θερμοκρασία δωματίου εντελώς να ξεπαγώσει, και μικτός καλά για τη δοκιμή.

3. Προσθέστε τον ορό 10ul ή το πλάσμα ή ολόκληρο το αίμα (ή το αίμα ακρών δάχτυλων) στο φρεάτιο πέρα από την κάρτα δοκιμής χρησιμοποιώντας το συμπεριλαμβανόμενο σιφώνιο.

4. Ακολουθήστε την προσθήκη του δείγματος, προσθέστε τον απομονωτή δοκιμής δύο ή τριών πτώσεων από το dropper μπουκάλι.

5. Τα αποτελέσματα διαβάζονται έπειτα 15 έως 30 λεπτά, σιγουρεύονται η γραμμή ότι ελέγχου είναι πάντα θετική.

 

SAR-Cov-2 COVID 19 γρήγορη εξάρτηση ανίχνευσης IgM IgG δοκιμής εργαστηρίων αντισωμάτων 0SAR-Cov-2 COVID 19 γρήγορη εξάρτηση ανίχνευσης IgM IgG δοκιμής εργαστηρίων αντισωμάτων 1

 

 

Αποτελέσματα της δοκιμής ανάγνωσης:

 

SAR-Cov-2 COVID 19 γρήγορη εξάρτηση ανίχνευσης IgM IgG δοκιμής εργαστηρίων αντισωμάτων 2

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: Κατά ανάγνωση αυτής της δοκιμής, σαφής ορατή τη γραμμή πέρα από IgG ή η περιοχή IgM της κάρτας μέσα στην ορισμένη προθεσμία δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Ανάλυση αποτελέσματος:

1. Νωρίς covid-19 IgM: το θετικό ή αδύνατο θετικό χωρίς covid-19 IgG μεταξύ 2 έως 5 ημερών του συμπτώματος μπορεί να δείξει ένα πρώτο στάδιο της μόλυνσης Covid19

2. Θετικό Covid IgM και IgG μπορούν να εμφανιστούν μετά από 5 έως 6 ημέρες μετά από το σύμπτωμα

3. Ισχυρά covid-19 IgG χωρίς covid-19 IgM μπορούν να δείξουν την πρώην σκηνική μόλυνση, ή τους ασθενείς αποκατάστασης.

Περιορισμός της δοκιμής

Αυτή η οδηγία πρέπει να ακολουθηθεί προσεκτικά και να εκτελεσθεί κατάλληλα.

Coivd-19 IgM/η δοκιμή IgG έχει ως σκοπό να ανιχνεύσει τα αντισώματα ενάντια στον ιό covid-19 στον ορό ή το πλάσμα. Η δοκιμή οποιωνδήποτε άλλωνδήποτε ρευστών σωμάτων δεν έχει επικυρωθεί και μπορεί να μην παραγάγει τα κατάλληλα αποτελέσματα.

Για τα δείγματα που εξετάζουν το θετικό από Covid-19 IgM/IgG τη δοκιμή, η πιό συγκεκριμένη επικυρωτική δοκιμή μπορεί να γίνει. Μια κλινική αξιολόγηση της κατάστασης και της ιστορίας του ασθενή πρέπει επίσης να γίνει προτού να καθιερωθεί μια τελική διάγνωση.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Info

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617338314955